Downloads

Exclusief voor leden

Deze pagina in je account van het Genootschap is de centrale plek voor al je downloads. Je vindt hier vooral presentaties en rapporten, die tijdens onze bijeenkomsten aan de orde zijn gekomen. De bestanden zijn exclusief voor leden beschikbaar en te downloaden na inloggen.

Nog geen lid? Lees meer over wat het lidmaatschap van het Genootschap voor je kan betekenen en doe mee!

Grip op Grondstoffen: Zuivel

De bijeenkomst ‘Zuivel’ binnen het jaarthema ‘Grip op Grondstoffen’ vond plaats op dinsdag 8 oktober bij Boerderij Het Lansingerland in Bergschenhoek.

Lees er over in onze nieuwsberichten.

 

 

 

Grip op Grondstoffen: Suiker

De bijeenkomst ‘Suiker’ binnen het jaarthema ‘Grip op Grondstoffen’ vond plaats op dinsdag 21 mei Bij Robèrt te Oisterwijk.

Lees er over in onze nieuwsberichten.

 

 

 

Grip op Grondstoffen: Graan

De bijeenkomst ‘Graan’ binnen het jaarthema ‘Grip op Grondstoffen’ vond plaats op dinsdag 5 februari bij Bakkerij van Vessem.

Lees er over in onze nieuwsberichten.

 

 

Algemene Leden Vergadering

Op dinsdag 5 februari 2019 vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van het Genootschap plaats.

Locatie Bakker van Vessem in Haarlem.

De stukken voor deze Algemene Ledenvergadering download je door op de onderstaande links te klikken.

Talent boeien en binden

Dingen die de moeite waard zijn, moeten we koesteren. Dat geldt bijvoorbeeld voor ons dagelijks voedsel, maar ook voor onze medewerkers. We mogen waarderen wat we hebben! Maar: hoe houden we het zo goed?
Tijdens de Najaarsbijeenkomst op 23 oktober 2018 nam Thijs Fokker, van Hutten Catering, de leden van het Genootschap mee in dit thema. Locatie de Verspillingsfabriek. Lees erover in het nieuwsbericht.

Winkel van de toekomst

Heeft de fysieke winkel nog toekomst? Of kopen we straks alles online? Adviesbureau Q&A onderzocht de winkelbehoeftes van de toekomstige generatie. John Terra vertelde op 5 juni 2018 de uitkomsten tijdens onze bijeenkomst bij de ‘Store of the Future’ van Q&A in Amersfoort. Lees er over in onze nieuwsberichten.

 

 

Road to Growth

Als ondernemer neem je dagelijks beslissingen, maak je keuzes en stuur je bij waar nodig. Arjen van Witteloostuijn van de Antwerp Management School vertelde op 25 januari 2018 over het ‘Road to Growth’-programma tijdens onze bijeenkomst bij Jheronimus Academy of Data Science (JADS). Lees er over in het nieuwsbericht.