Najaarsbijeenkomst 2022

Dinsdag 1 november aanstaande organiseert het Genootschap voor de Bakkerij een bijeenkomst bij Jan Aart Schuld in Oldebroek. Het thema van de bijeenkomst is deze keer heel actueel: het businessmodel van de bakkerij vergt aanpassing aan de nieuwe economische werkelijkheid. Wat zijn de mogelijkheden?

Vanaf 14.00 uur leiden twee sprekers het thema in:

  • Jan Aart Schuld is ondernemer en werd na de opening van zijn prachtige bakkerij/horecabedrijf geconfronteerd met sluitingen als gevolg van corona. Hoe ging hij om met deze situatie?
  • Cornelis Mosselman van familiebedrijf Bi-Jovira (www.vooruitboeren.com), lid van Caring Farmers (nummer 1 in de “Duurzame 100 “ van 2022), een boerenbedrijf dat gelet op de gewijzigde omstandigheden zich gedwongen zag het bedrijf volkomen anders in te richten.

Na de sprekers volgt een pauze waarna in groepen wordt gediscussieerd over en gezocht naar mogelijkheden om de bakkerij toekomstbestendig te maken.

Programma

Inloop: vanaf 13.30 uur

Aanvang programma:  14.00 uur

Adres:

Zuiderzeestraatweg Oost 18

8081 LC Elburg

De bijeenkomst wordt afgesloten met een diner. Dit is gratis voor leden, niet-leden betalen hiervoor €25,00. Als u ter plekke besluit lid te worden van het Genootschap voor de Bakkerij, is het diner uiteraard ook gratis.

© 2024 Genootschap voor de Bakkerij | Alle rechten voorbehouden - Ontwerp: Onze Ontwerpster | Ontwikkeld door: Stric