Congres: Personeelstekort
in de MKB-Bakkerij

Photo by Agence Producteurs Locaux Damien Kühn on Unsplash

De noodklok heeft geluid

Nu aanmelden >>

Vacatures die (te) lang open staan, langdurig zieken, personeel dat simpelweg niet komt opdagen of er na een maand of twee alweer de brui aan geeft. Waarschijnlijk komt ook u dit helaas bekend voor. Het gebrek aan kwalitatief goed personeel voor MKB-bakkerijen en bakkerswinkels is een probleem, waarmee we allemaal te kampen hebben of onvermijdelijk te maken krijgen.

Naast het tekort aan kandidaten voor de opvolging van onze bakkersbedrijven op korte of langere termijn, heeft onze branche momenteel ook te maken met een nijpend personeelstekort. En het lijkt erop dat dit geen tijdelijk karakter heeft.

Daarom organiseert het Genootschap voor de Bakkerij een extra bijeenkomst op donderdag 12 september aanstaande. Iedereen, in de breedste zin van het woord, die wil meedenken en actief betrokken wil en kan zijn bij het concreet aanpakken van dit personeelstekort, is welkom om tijdens deze middag gezamenlijk oplossingen in kaart te brengen voor zowel de korte als lange termijn. Wij willen dit vertalen naar een gedegen plan voor onze branche.

Congres ‘Personeelstekort in de MKB-Bakkerij
Wanneer: Donderdag 12 september
Aanvang: 12.00 uur (we sluiten rond 16.30 uur af)
Waar: Congreszaal Next Level, Vakbeurs Bakkersvak, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem
Aanmelden: Mail ons secretariaat

Wij zien u graag tijdens deze middag. Heeft u collega’s, vrienden of kennissen waarvan u denkt dat zij een waardevol steentje kunnen bijdragen, schroom dan niet ook hen uit te nodigen voor deze bijeenkomst.

Gratis congres
Er zijn geen kosten verbonden aan deze middag. Wij danken bij voorbaat de organisatie van Vakbeurs Bakkersvak, die tijdens deze dag onze gastheer is en ons de locatie en de drankjes tijdens ontvangst en pauze gratis aanbiedt.

De culinaire omlijsting, die u aan het einde van de bijeenkomst van het Genootschap bent gewend, zal mogelijk ontbreken omdat dit een extra, niet-gebudgetteerde bijeenkomst betreft. We proberen de kosten zo laag mogelijk te houden. Wel zijn wij nog op zoek naar sponsoren, die het mogelijk maken de middag met een gezamenlijk drankje af te sluiten.

Aanmelden
Neem uw verantwoordelijkheid! Help mee een oplossing te vinden voor iets waarmee we vroeg of laat allemaal te maken krijgen. Meld u aan per mail bij ons secretariaat.

Alvast onze hartelijke dank voor uw betrokken deelname.

 

Foto door Agence Producteurs Locaux Damien Kühn op Unsplash
© 2024 Genootschap voor de Bakkerij | Alle rechten voorbehouden - Ontwerp: Onze Ontwerpster | Ontwikkeld door: Stric