ALV en nieuwjaarsbijeenkomst 2024

Het Genootschap voor de Bakkerij  en Bakery Nexus openen samen het nieuwe jaar op 22 januari 2024 met een bijzonder uniek netwerkevent boordevol smaak. Voorafgaand daaraan vindt de ALV plaats (inloop 16:00 uur, start 16:30 uur) 

Dit nieuwjaarsevent is ook toegankelijk voor niet-leden; en juist daarom leerzaam voor iedereen die betrokken is bij de bakkerijbranche in brede zin. 

‘Smaak; van toestand naar Doe-stand!’  

Tijdens dit interactieve Event neemt Peter Klosse – de ‘Smaak-professor’ van Nederland – ons mee op reis langs allerlei facetten die op smaak van toepassing zijn. 

In zijn afscheidsrede als lector aan de Hotelschool van Maastricht deed hij enkele inspirerende uitspraken die óók op de bakkerijbranche in brede zin van toepassing zijn; “Er wordt veel geschreven over de toestand, maar hoe komen we in de doe-stand? Daar hoor je veel te weinig over. ”Smaak wordt bijna nooit genoemd als een oplossing, maar zeg nu zelf: ‘Wie heeft er een probleem mee om iets lekkers te eten?’” vraagt Klosse zich af

Plaats van handeling: Restaurant de Echoput in Apeldoorn 

Aanvang:  17.00 uur en einde circa 21.00 uur 

Het doel van dit smaakvolle event is dat wij juist in de DOE-stand komen, met proeven, praten, maar ook volop gelegenheid voor netwerken en genieten met elkaar! 

Voor slechts € 99,00 per persoon kunt u bij dit event aanwezig zijn.  Leden van het Genootschap hebben recht op 1 gratis kaartje (kies bij aanmelden voor “ik heb een kaartje”. 

Inclusief meerdere proeverijen en consumpties. Indien gewenst kunt u zelfs een overnachting reserveren. 

Wees dus snel met aanmelden want vol = (smaak)vol! 

Gelet op het beperkt aantal plaatsen bieden wij U ook de exclusieve mogelijkheid om een set van 5 kaarten aan te schaffen. Dat kunt u doen via onderstaande link. 

https://forms.gle/1bf47kWRrFbkPgAQ9

 

© 2024 Genootschap voor de Bakkerij | Alle rechten voorbehouden - Ontwerp: Onze Ontwerpster | Ontwikkeld door: Stric